5.7.11

Παραιτούνται ομαδικά από τα ΜΑΤ μετά τα επεισόδια - Ενδείξεις δράσης Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής (Eurogendfor)

.

"Αστυνομικοί χωρών-μελών της ΕΕ που επιτρέπεται κατά βούληση να
«εισβάλλουν» στο έδαφος άλλης χώρας-μέλους και να συμμετέχουν
ακόμη και ένοπλοι σε επιχειρήσεις εναντίον Ευρωπαίων πολιτών,
υπαγόμενοι μάλιστα για τις συνέπειες των πράξεών τους στον έλεγχο
της κυβέρνησης της χώρας από την οποία προέρχονται και όχι της
κυβέρνησης της χώρας στην οποία έδρασαν"
 
"Δοκιμή επιβολής ισχύος σε εξεγέρσεις πολιτών σχεδιάζουν οι Βρυξέλλες
στην Ελλάδα την 23η Φεβρ. 2011. Δείτε Σχετικό Βιντεο ...."

" Αυτή η πρωτοφανής βιαιότητα μήπως είναι εν μέρει ''εισαγόμενη'' υπό
τη μορφή της EUROGENDFOR; Διάβασα φήμες ότι κάποιοι
από αυτούς μιλούσαν άλλη  γλώσσα από τα Ελληνικά. :"
Σχόλιo του David Blackmood στο Φλερτάροντας με το θάνατο


Κείμενο από το Ζητείται Ελπίδα με τίτλο:

Ότι δραματικές είναι οι εξελίξεις στην Ελληνική Αστυνομία μετά το «καυτό» διήμερο στο κέντρο της πρωτεύουσας την Τρίτη και Τετάρτη 28 και 29 Ιουνίου.
Ότι μετά τις εκατοντάδες καταγγελίες και επιστολές διαμαρτυρίας που έχει δεχθεί η ΕΛ.ΑΣ., η ηγεσία της καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες αιτήσεις μεταθέσης (οι οποίες μάλιστα αυξάνονται συνεχώς) από τα ΜΑΤ ως αποδοκιμασία για τις εντολές για βίαιη καταστολή στις συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα!
Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και να κάνει ακόμη πιο αμείλικτο το ερώτημά μου, μετά τα φοβερά επεισόδια στο Σύνταγμα την περασμένη Τετάρτη, με τους 2.800 τόνους χημικών και με τα σπασμένα κεφάλια των διαδηλωτών, "είναι Έλληνες αυτοί οι αστυνομικοί που χτυπάνε τον κόσμο"?
Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τόσο μένος, τόση κακία, τέτοια απονιά κατά ηλικιωμένων, παιδιών, γυναικών, που θα μπορούσαν να ήταν ο πατέρας, η μάνα, το παιδί ή η γυναίκα αυτών των νεαρών παιδιών που απαρτίζουν τις επίλεκτες μονάδες των ΜΑΤ για την ...προστασία του πολίτη...
Δεν μπορούσα να καταλάβω πώς αυτοί οι αστυνομικοί χτυπούσαν αδιακρίτως χωρίς έλεος και οίκτο, λες κι αυτοί δεν ήταν μέσα στους πολίτες αυτού του ανάλγητου και διεφθαρμένου κράτους, που τους έκοψαν τους μισθούς, που δεν τους πληρώνουν τα νυχτερινά, που τους εξοντώνουν με ατέλειωτες ώρες υπηρεσίας, χωρίς αμοιβή, που έκοψαν τα επιδόματα των παιδιών τους, που έδιωξαν από τη δουλειά ίσως, τη γυναίκα τους, τον πατέρα τους και που στέρησαν τα ελάχιστα ακόμη και από τη σύνταξη των ίδιων τους των γονιών...

Απορούσα πως είναι δυνατόν 1000 ένστολοι πριν λίγες μέρες να κατεβαίνουν να διαμαρτύρονται για την εργασιακή αδικία που βιώνουν και αυτοί μαζί με όλους εμάς τους ειρηνικούς διαδηλωτές και στη συνέχεια το σώμα των ΜΑΤ, που στην πλειοψηφία του απαρτίζεται ή πρέπει να απαρτίζεται, όπως μέχρι τώρα πίστευα, από νεαρά παιδιά που μπήκαν στην ΕΛΑΣ με πανελλήνιες εξετάσεις... δηλαδή ν' απαρτίζεται από τα ίδια τα δικά μας παιδιά, από εμάς τους ίδιους τους πολίτες αυτής της χώρας να στρέφεται εναντίον μας με τρελλή μανία?

Άκουγα από ανθρώπους που έλεγαν ότι βλέπουν καθημερινά δίπλα στο κέντρο των ΜΑΤ, στο Γουδί, να εκπαιδεύονται καθημερινά εκατοντάδες άνθρωποι με μακριά μαλλιά και τατουάζ στο σώμα... για να αποτελέσουν τις ομάδες των μπαχαλάκηδων του αιώνιου παρακράτους!

Μου έμοιαζαν όλα ψέμματα, σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ξεπερνά τα όρια ακόμη και της πιο ζοφερής πραγματικότητας...
Όμως είδα ότι τα ερωτήματα αυτά δεν ήταν μόνο δικά μου.
Και εδώ έχει καταχωρηθεί μία μαρτυρία που λέει:

"...Ακούω πολλές ερωτήσεις από φίλους αλλά και συνομιλητές για ποιό λόγο μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ και την περασμένη εβδομάδα αλλά και άλλες φορές κρατούσε την ασπίδα ανάποδα.
Ήθελε για κάποιοι λόγο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες διμοιρίες;
Όσοι ήμασταν... στο Σύνταγμα την περασμένη εβδομάδα είδan και πάλι μια ολόκληρη διμοιρία και από ότι αντιληφθήκαμε και την σκληρότερη όλων να κρατάει τις ασπίδες ανάποδα. Επίσης η συγκεκριμένη διμοιρία φοράει αντιασφυξιογόνες μάσκες που καλύπτουν τα πάντα και φαίνονται μόνο τα μάτια.
Οι απορίες μου κατά 50% λυθήκαν και κατά 50% εντάθηκαν εχθές σε μια συζήτηση με συνταξιούχο αστυνομικό, διατελέσαντα και διοικητή τμήματος επαρχίας αλλά και Αθηνών. Μου είπε ότι οι συγκεκριμένοι μάλλον είναι διμοιρία Νατοϊκή.
 
Καλά το ακούσατε, Νατοϊκή.
Στο ΝΑΤΟ από ότι μου είπε έχουν εκπαιδευτεί μονάδες ΜΑΤ που περιλαμβάνουν αστυνομικούς από διάφορες χώρες και απαρτίζονται κυρίως από Βρετανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αυστριακούς.
Υπάρχουν αυτές οι άρτια εκπαιδευμένες μονάδες για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις ανά χώρες και περιπτώσεις που χρήζουν προσοχής. Εξού και η πρωτοφανής βαρβαρότητα που επέδειξαν την την περασμένη εβδομάδα με χιλιάδες χημικά αλλά και ξύλο που όμοιο του δεν έχουμε ζήσει ποτέ μεταπολιτευτικά..."
Τώρα αναρωτιέμαι μήπως τελικά η πραγματικότητα ξεπερνά τα όρια και της πιο ζοφερής φαντασίας; μήπως έχουμε ήδη κατακλυστεί με νατοϊκά στρατεύματα κατοχής και δεν το ξέρουμε?;

Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)