23.9.10

Μια Αληθινή Ιστορία Αγάπης Ανθρώπου και ...Καρχαρία

Διαβάστε πριν το πρώτο μέρος της ιστορίας Εδώ 


Aπό το ιστολόγιο http://clopyandpaste.blogspot.com/%20l με τίτλο:Το γαλλικό περιοδικό "Le magazine des voyages de pêche" στην 56η έκδοσή του έφερε στο φως της δημοσιότητας μια απίστευτη ιστορία αγάπης.

Ο Arnold Pointer ένας επαγγελματίας ψαράς από τη νότιο Αυστραλία απελευθέρωσε από σίγουρο θάνατο έναν μεγάλο θηλυκό λευκό καρχαρία που είχε παγιδευτεί στα δίχτυα του...

Τώρα αντιμετωπίζει το εξής πρόβλημα όπως λέει...: «Εδώ και 2 χρόνια δεν με αφήνει μόνο μου...με ακολουθεί όπου και αν πάω και η παρουσία της τρομάζει τα άλλα ψάρια.
Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω»

Έχει αναπτυχθεί μια αμοιβαία σχέση μεταξύ του ψαρά και του καρχαρία και όποτε σταματάει το σκάφος του τον πλησιάζει και γυρίζει έτσι ούτως ώστε να τη χαϊδέψει στην κοιλιά και στον λαιμό και μετά κάνει τούμπες, κουνάει τα πτερύγια και βουτάει ξανά στο νερό με έκδηλη χαρά.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν περίτρανα για άλλη μια φορά ότι η ανθρωπότητα έχει πολλά ακόμα να μάθει για τα ζώα και τη φύση:.

Κάποιοι σύνδεσμοι σε πηγές τεκμηρίωσης που παρατίθενται στα κείμενα ενδέχεται να μην είναι ενεργοί. Κάποιες από τις πηγές μπορούν να ανακτηθούν συμπληρώνοντας το URL του συνδέσμου (δεξί κλικ στο σύνδεσμο) στο Wayback Machine (http://archive.org/index.php)